Lauw­war­me sa­la­de van peul­tjes

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng voor de dressing in een kannetje de olijfolie met knoflook-chilipeper, balsamicoazijn, zout en peper naar smaak.
  2. Kook de eieren in 8 min. hard, laat ze schrikken, pel ze en snijd ze in parten.
  3. Kook de peultjes 5 min. in gezouten water beetgaar. Meng met de dressing, tomaten, olijven, basilicumreepjes en eierpartjes.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 190 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gek met groente

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.