Cour­get­te met wit­te kaas­blok­jes

(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 38

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een grote koekenpan. Fruit de sjalotten 2 min. Voeg de knoflook toe en bak 1 min. mee. Voeg de courgette toe en bak in ca. 5 min. gaar.
  2. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Brokkel de kaasblokjes boven de courgette en warm 1 min. mee. Neem de pan van het vuur en voeg het citroenrasp en het basilicum toe. Breng op smaak met citroensap, peper en zout. Lekker met pasta of risotto.

Tip:

Voeg 2 el geroosterde pijnboompitten toe voor extra bite.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 325 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.