Wrap met ma­kreel, to­maat en ru­co­la

De sambal geeft een pittige smaak aan deze snelle wrap.

(225)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht De sambal geeft een pittige smaak aan deze snelle wrap. 4 personen
3 225

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng de mayonaise met de sambal. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tomaten in parten. Maak de makreel schoon.
  2. Verdeel de rucola, makreel en tomaten over de wraps. Schep de sambalmayonaise erop. Vouw het onderste deel van de wrap over de vulling en rol op. Zet indien nodig vast met een cocktailprikker.

Tip:

Lekker met geroosterde paprikasalade. Kijk voor de recepten elders op deze site.

Tip:

Je kunt de wraps 2-4 uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

video

Ge­rook­te ma­kreel schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:59 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 24 g
  • vet 43 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 635 mg
  • vezels 2 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in

Wrap met makreel, tomaat en rucola

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wrap met ma­kreel, to­maat en ru­co­la

1
  • 3 el mayonaise
  • 2 tl sambal

Meng de mayonaise met de sambal.

2
  • 4 tortillawraps

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3
  • 2 tomaten
  • 2 gerookte makrelen

Snijd de tomaten in parten. Maak de makreel schoon.

4
  • 75 g rucola

Verdeel de rucola, makreel en tomaten over de wraps. Schep de sambalmayonaise erop.

5

Vouw het onderste deel van de wrap over de vulling en rol op. Zet indien nodig vast met een cocktailprikker. Lekker!

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.