Tui­n­erw­ten-ri­cot­ta­scho­tel

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 312 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 33

Ingrediënten

Keukenspullen
  • springvorm (Ø 24 cm) met bakpapier bekleed

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe de tuinerwten in een zeef en schenk er kokend water overheen. Meng de ricotta met de losgeklopte eieren, geraspte kaas, tijm, knoflook en wat peper en zout. Meng de tuinerwten erdoor en schep in de met bakpapier beklede springvorm. Bak in ca. 30 min. gaar. Serveer warm of koud.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 312 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.