Oos­ter­se sper­zie­bo­nen

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
2 44

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de sperziebonen doormidden. Kook ze in water met zout in ca. 6 min. beetgaar. Verhit een wok en schenk er de olie in. Roerbak de gember en knoflook 2 min. Voeg de sperziebonen toe en roerbak nog 2 min. Bestrooi met de kokos.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 155 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.