Spi­na­zie­sa­la­de met kom­kom­mer

(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 56

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en halveer in de lengte. Snijd de komkommer met een kaasschaaf in lange linten. Snijd sneetjes brood in repen van 1 cm. Verhit 3 el olie. Bak het brood samen met de knoflook al omscheppend 4 min. Laat uitlekken op keukenpapier. Meng rest van de olie met wijnazijn, honing en peper en zout naar smaak. Meng de spinazie met de komkommer en de dressing. Verdeel de broodrepen en eieren erover.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 265 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 16 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.