Punt­pa­pri­ka met au­ber­gi­ne

(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 56

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder de groene steelaanzet van de puntpaprika's. Snijd voorzichtig met een puntig mes de zaadlijsten eruit; houd de paprika's heel. Snijd de paprika's in ringen.
  2. Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de ui 2 min. Voeg de rest van de olie toe en daarna de paprika, aubergine en oregano. Bak 2 min. op hoog vuur. Voeg de tomatenpuree en 50 ml water toe en laat met de deksel op de pan 10 min. garen. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met een gehaktbal.
video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 235 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.