Kik­ker­erw­ten­cur­ry

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder boter of olie in ca. 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
  2. Verhit de boter in een hapjespan. Bak de ui 5 min. Voeg de knoflook en de kruidenpasta toe en bak 2 min. mee. Doe de kikkererwten en de kokosmelk erbij en schep om. Warm 3 min. goed door. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met het amandelschaafsel. Lekker met grof gesneden verse koriander.

Tip:

Indiase kruidenpasta is lekker in oosterse gerechten of met spruitjes. Kijk voor recepten op ah.nl/recepten.

Tip:

Geopend is het potje kruidenpasta nog zes maanden houdbaar.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.