Pit­ti­ge tau­gé­sa­la­de met se­sam

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
2 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder boter of olie in ca. 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Klop een dressing van de olie, azijn en knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Verwijder de groene steelaanzet van de rode peper. Snijd de peper in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de peper in dunnereepjes.
  2. Meng de rode peper, ui, taugé en witte kool in een kom en schep om met de dressing. Bestrooi met het sesamzaad. Lekker met gewokte garnalen.
video

Ro­de pe­per schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 200 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.