Wit­te­bo­nen­stamp spi­na­zie-to­maat

(82)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 82

Ingrediënten

Keukenspullen
  • pureestamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de burgers in ca. 8 min. bruin. Keer regelmatig.
  2. Doe ondertussen de 2 soorten bonen en de melk in een pan en verwarm al roerend 4 min. Stamp met de pureestamper tot een grove puree. Verhit de rest van de olie en roerbak de spinazie 2 min. Laat uitlekken en druk het vocht eruit.
  3. Voeg de spinazie, tomaat en roomkaas aan het bonenmengsel toe en warm al roerend 2 min. door. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de burgers.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 470 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.