Aard­ap­pel­gra­tin en groe­ne groen­ten

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 465 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 40 min. wachten
(74)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 74

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal (25 x 30 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Klop in een kom de eieren los met de crème fraîche. Meng er 75 g kaas en peper en zout naar smaak door. Voeg de bosui en de aardappelschijfjes toe. Schep het mengsel in de ovenschaal. Strooi de rest van de kaas erover. Bak de aardappelgratin in het midden van de oven in ca. 40 min. goudbruin en gaar.
  2. Kook de bevroren broccoli in ca. 8 min. beetgaar. Voeg de laatste 3 min. de snijbonen toe. Giet af. Neem de aardappelgratin uit de oven, snijd in stukken en verdeel over 4 borden. Serveer met de groenten.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 465 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.