Pas­ta­sa­la­de met schot­se zalm

(51)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 51

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Breng een pan ruim water met zout aan de kook. Neem van het vuur en voeg de zalmfilet toe. Laat van het vuur met de deksel op de pan ca. 8 min. garen.
  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de bonen de laatste 5 min. toe. Giet af in een vergiet en laat afkoelen onder koud, stromend water. Laat uitlekken.
  3. Doe de pasta met de bonen, bleekselderij en ui in een schaal. Voeg de sladressing toe en schep om. Voeg peper en zout naar smaak toe. Neem de zalm met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken. Verdeel de zalm in kleine stukjes, schepvoorzichtig door de salade en verdeel over 4 borden.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 505 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 17 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.