Fris­se kik­ker­erw­ten­dip

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan bijgerecht 8 personen
3 13

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pureer met een staafmixer de kikkererwten met de citroenrasp, korianderblaadjes, knoflook, olijfolie en de komijn tot een grove puree. Voeg het citroensap en peper en zout naar smaak toe. Lekker als dip bij snoepgroenten zoals radijs en komkommer.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 105 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.