Cros­ti­ni met groe­ne as­per­ges en ta­pe­na­de

(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 12 stuks
3 7

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de asperges 2 minuten in water met zout. Laat ze in een vergiet uitlekken. Bak het gehakt rul. Voeg tijdens het bakken een mespunt zout en naar smaak peper toe. Roer de tapenade door het gehakt.
  2. Spreid de crostini uit op een schaal. Verdeel het gehakt over de crostini. Leg op elke crostini 2 asperges en garneer met een stukje semigedroogde tomaat.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 100 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 6 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gehaktbal en zo

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.