Ge­hakt met mi­hoen

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 570 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(79)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 79

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Roer in een kom de sojasaus met de chilisaus en maïzena tot een marinade. Verkruimel het gehakt met de vingers, schep het door de marinade en marineer het 15 minuten.
  2. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op het pak en spoel de mihoen daarna in een zeef goed met koud water af. Laat de mihoen uitlekken.
  3. Verhit de olie in een wok en fruit de peperreepjes en driekwart van de bosui even aan. Schep het gehakt erdoor en roerbak het op hoog vuur bruin.
  4. Schep de mihoen door het gehakt en voeg de bouillon toe. Laat het gerecht 3 à 4 min. sudderen tot het vocht is opgenomen. Strooi de rest van de bosui erover. Lekker met roergebakken paksoi met oestersaus.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gehaktbal en zo

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.