Gnoc­chi bo­log­ne­se

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 510 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 45 min. wachten
(51)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 51

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een hapjespan. Bak hierin het gehakt rul. Voeg de ui, knoflook, wortel en bleekselderij toe en fruit de groenten 1 minuut mee. Voeg de Italiaanse kruiden, laurier en wijn toe en laat alles 10 minuten zachtjes koken.
  2. Schenk de gezeefde tomaten in de pan, voeg 1 theelepel zout en naar smaak peper toe en breng alles aan de kook. Leg een deksel schuin op de pan stoof de saus in ca. 45 minuten zachtjes gaar. Voeg als de saus te dik wordt een scheutje water toe.
  3. Kook intussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op het pak.
  4. Proef de saus en schep de saus over de aardappelgnocchi. Geef er geraspte Parmezaanse kaas bij.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gehaktbal en zo

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.