Vol­ko­ren bo­ter­ham met to­nijn­sa­la­de

(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands borrelhapje 4 personen
3 40

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Prik de tonijn los met een vork. Meng de vis met de rode ui, de Amsterdamse ui en mayonaise. Breng op smaak met peper en zout en beleg er de sneetjes geroosterd brood mee.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 185 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 18 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.