Bra­bants rog­ge­brood met hum­mus & kom­kom­mer

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan borrelhapje 4 personen
3 23

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bestrijk de sneetjes roggebrood met de houmous.
  2. Verdeel de komkommer erover. Breng op smaak met peper en zout en bestrooi met de munt.

Tip:

Meng de overgebleven houmous met de rest van de munt. Lekker op stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 100 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.