Rund­vlees-noe­delsoep

(94)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 94

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Breng 1 liter water aan de kook en voeg de bouillon toe. Voeg de noedels toe en kook 3 min.
  2. Snijd ondertussen de rode peper uit het groentepakket in reepjes. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak het vlees 2 min. Breng op smaak met peper en zout en neem uit de wok.
  3. Verhit de rest van de olie in de wok. Voeg de knoflook en vervolgens de nasi-bamigroente en de paprika toe. Roerbak 3 min. Voeg het vlees en de groente toe aan de noedels en warm nog 1 min. door. Breng op smaak met chilisaus. Verdeel de soep over 4 kommen. Lekker met in ringetjes gesneden bosui.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.