Ro­mi­ge fi­let­lap­jes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 690 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 29

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 225 °C. Bak de aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in ca. 20 min. bruin.
  2. Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de sperziebonen in ca. 8 min. beetgaar. Bak in een koekenpan zonder olie of boter de spekreepjes in ca. 6 min. knapperig. Giet de sperziebonen af, voeg toe aan de spekreepjes en bak nog 1 min.
  3. Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi het vlees met het paprikapoeder, peper en zout en bak in ca. 4 min. gaar. Keer halverwege. Verwarm de roomsaus in een steelpan, maar laat niet koken. Verdeel het vlees over 4 borden. Schenk de saus erbij en serveer met de sperziebonen en de aardappelkroketjes.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 690 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.