So­ja­kip­drum­sticks

  • hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 290 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 8 personen
3 31

Ingrediënten

Keukenspullen
  • braadslee (35 x 40 cm)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de kip in de braadslee en schenk de bouillon en de sojasaus erover. Snijd de ongeschilde gember in stukken, halveer de ongepelde knoflooktenen en leg tussen de kipdrumsticks. Gaar de kip 25 min. in de oven.
  2. Steek de barbecue aan. Neem de kip uit het kookvocht en rooster ca. 8 min. op de barbecue tot het vel knapperig en goudbruin is. Keer regelmatig. Schenk de helft van het braadvocht uit de braadslee en zet op het vuur. Laat het braadvocht 10 min. inkoken. Serveer bij de kip.
video

Kip­drum­sticks gril­len op de bar­be­cue

Instructievideo - 00:50 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.