Griek­se sa­la­de met ra­dijs en pa­pri­ka

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de radijsjes schoon en halveer ze. Meng ze in een schaal samen met de olijven, cherry tomaten, feta, ui en paprika. Besprenkel met de olie en de azijn. Meng alle ingrediënten en laat de smaken 10 min. intrekken. Haal ondertussen de blaadjes van de kropsla los, was ze en dep ze droog.
  2. Snijd de broodjes open en bak ze ca. 4 min. in de voorverwarmde oven.
  3. Verdeel blaadjes kropsla over de broodjes en schep de Griekse salade erin. Serveer met de knoflooksaus.
video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 870 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 62 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.