Lint­pas­ta met spek & erw­ten

(175)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 175

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen 1 el olie in een koekenpan en bak het spek in 5 min. knapperig. Voeg de ui toe en bak nog 1 min. Voeg de tuinerwten toe en bak deze in 5 min. gaar. Besprenkel de sla met de rest van de olie. Breng op smaak met peper en zout. Giet de tagliatelle af en vang wat kookvocht op. Schep de pasta met de pesto door het tuinerwtenmengsel. Voeg voor een smeuïge pasta een scheutje kookvocht toe. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over 4 diepe borden en serveer met de salade.

Tip:

Voeg aan de salade 2 el balsamicoazijn toe voor een fris accent.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 775 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 41 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.