Schel­vis­pak­ket­je met cour­get­te

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 415 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(78)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 78

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aardappelen in stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar.
  2. Knip ondertussen 4 stukken aluminiumfolie van ca. 25 cm en verdeel de courgette, vis en boter erover. Bestrooi met peper naar smaak. Vouw de folie iets omhoog en schenk de wijn in de pakketjes. Vouw losjes, maar goed dicht. Leg op de bakplaat en gaar de vis ca. 15 min. in de oven.
  3. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de sperziebonen toe en bak in ca. 5 min. beetgaar. Breng op smaak met peper en zout. Leg de pakketjes op 4 borden en schep er de sperziebonen bij. Serveer met de aardappelen.
video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 415 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.