Ru­co­l­a­pes­to

Weer eens wat anders: pesto van rucola. En ook nog 'ns zelf gemaakt!

(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans bijgerecht Weer eens wat anders: pesto van rucola. En ook nog 'ns zelf gemaakt! 4 personen
3 56

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • keukenmachine

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maal het stukje kaas fijn in een keukenmachine. Voeg de rucolasla, walnoten en knoflook toe en pureer tot een fijne massa. Schenk er de olijfolie bij. Breng op smaak met peper en zout.

combinatietip:

Lekker door de spaghetti of over gebakken kabeljauw of kipfilet.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 375 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 38 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Rucolapesto

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ru­co­l­a­pes­to

1
1
  • 1 teen knoflook
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • 40 g rucola
  • 2 el walnoten

Maal het stukje kaas fijn in een keukenmachine. Voeg de rucolasla, walnoten en knoflook toe en pureer tot een fijne massa.

2
2
  • 8 el olijfolie extra vierge

Schenk er de olijfolie bij. Breng op smaak met peper en zout.

combinatietip:

Lekker door de spaghetti of over gebakken kabeljauw of kipfilet.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.