Sa­la­de met ge­roos­ter­de ui­en en blau­we kaas

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans voorgerecht 4 personen
3 9

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal ca. 30 x 40 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Uien pellen en elk in vier partjes snijden. Uienpartjes in ovenschaal (of op bakplaat) leggen en besprenkelen met azijn en olie. Blaadjes van takjes tijm ritsen en over uien strooien. In midden van oven uien in 35 à 40 minuten roosteren tot ze zacht zijn, af en toe keren. Veldsla over vier borden verdelen. Geroosterde uien erop leggen. Bakvet erover sprenkelen. Blauwe kaas erboven verbrokkelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 300 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.