Can­nel­lo­ni met pa­pri­ka en ma­g­or

(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 62

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie, ovenschaal, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Halveer de lasagnevellen en kook ze 3 min. in ruim water met zout. Laat ze over de rand van het vergiet uitlekken.
  2. Hak het basilicum fijn. Roer de magor los met de room en schep het fijngehakte basilicum erdoor.
  3. Snijd de paprika's zo open dat ze uitgespreid kunnen worden. Spreid de lasagnevellen uit op het werkvlak, leg er een stuk paprika op en bestrijk de paprika met de losgeroerde magor. Rol de lasagnevellen op en leg de rolletjes naast elkaar in de ovenschaal.
  4. Roer de pastasaus los met 150 ml water en schenk dit over de rolletjes. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bewaar hem tot gebruik in de koelkast.
  5. Verwarm de oven voor op 175 °C en laat de canneloni afgedekt in ca. 20 min. warm worden. Lekker met een salade van jonge bladsla met een pestodressing.

Tip:

Strooi voor een krokant korstje wat kaas over het gerecht en bak het zonder folie.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 425 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: PastaMama

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.