Spa­ghet­ti­soep met pom­poen en prei

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een soeppan en fruit hierin de prei en knoflook zachtjes 2 minuten. Schep de stukken pompoen en de oregano erdoor. Voeg 1/2 liter water en het bouillon-tablet toe en breng alles aan de kook. Kook de soep zachtjes 5 minuten.
  2. Voeg de spaghetti toe en kook de pasta volgens de kooktijd op de verpakking in de soep gaar. Kook de laatste 5 min. ook de soepballetjes mee.
  3. Breng de soep op smaak met zout en peper. Schep de soep in 2 ruime diepe borden en serveer de kaas apart erbij.

Tip:

Ook lekker als voorgerecht voor 4 personen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 440 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: PastaMama

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.