Spa­ghet­ti met gar­na­len & mexi­caan­se pe­per

(68)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 68

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Roer 1 el vocht uit het peperpotje door de fijngehakte jalapenopepers en tomatentapenade.
  2. Knip de pantsers van de garnalen in, snij ze iets in en vul met wat van het tomatenmengsel. Druk ze weer iets dicht.
  3. Kook de spaghetti beetgaar.
  4. Bak de garnalen goudbruin in de olie. Voeg de tomaatblokjes en de bosui toe. Bak enkele minuten mee. Voeg wat kookvocht van de pasta toe.
  5. Giet de pasta af en schep de saus door de pasta. Bestrooi met basilicumblaadjes.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: PastaMama

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.