Krui­den­ta­gli­a­tel­le met ha­ri­cots verts en ham

(75)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 75

Ingrediënten

Lekker erbij

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een ruime hapjespan en fruit de knoflook en salie zachtjes 2 min. Halveer de cherrytomaten. Schep ze erdoor en stoof alles 3 min. op laag vuur. Neem de pan van het vuur. Breng ondertussen in een grote pan ruim water met zout aan de kook. Kook de boontjes 4 min. Voeg de tagliatelle toe en kook alles nog 4 min.
  2. Schep enkele eetlepels kookvocht van de pasta bij de tomaten. Giet de tagliatelle af en laat de pasta met boontjes weer in de pan glijden. Schep de tomaten met de ham door de pasta. Breng op smaak met peper en zout.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 340 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: PastaMama

Kruidentagliatelle met haricots verts en ham

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Krui­den­ta­gli­a­tel­le met ha­ri­cots verts en ham

1
1
  • 2 tenen knoflook
  • 3 el olijfolie
  • 4 takjes salie

Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een ruime hapjespan en fruit de knoflook en salie zachtjes 2 min.

2
2
  • 250 g cherrytomaten

Halveer de cherrytomaten. Schep ze erdoor en stoof alles 3 min. op laag vuur. Neem de pan van het vuur.

3
3
  • 300 g haricots verts
  • 250 g Tagliatelle alle erbe

Breng ondertussen in een grote pan ruim water met zout aan de kook. Kook de boontjes 4 min. Voeg de tagliatelle toe en kook alles nog 4 min.

4
4

Schep enkele eetlepels kookvocht van de pasta bij de tomaten. Giet de tagliatelle af en laat de pasta met boontjes weer in de pan glijden.

5
5
  • 200 g Yorkham

Schep de tomaten met de ham door de pasta. Breng op smaak met peper en zout.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.