Lin­gui­ne met ge­rook­te zalm en ci­troen

(69)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 69

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rasp de gele schil dun van de citroen. Meng de crème fraîche met de citroenschil en de helft van het bieslook. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Kook de linguine volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de linguine af en draai 4 keer een portie rond een vork. Leg elke gedraaide portie linguine van de vork in een warm schaaltje.
  3. Schep in het midden een flinke lepel crème fraîche en daarop een lepel gerookte zalm. Maal er wat peper boven en garneer met de sprieten bieslook.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 285 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: PastaMama

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.