Len­te­ri­sot­to met car­ré

(115)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 115

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de helft van de boter in een pan en fruit de ui 3 min. Voeg de rijst toe en bak 2 min. mee. Voeg een scheut bouillon toe en roer tot de rijst de bouillon heeft opgenomen. Herhaal dit met steeds een nieuwe scheut bouillon tot de rijst na ca. 15 min. smeuïg en bijna gaar is. Voeg de courgette en de erwten toe en warm nog 5 min. door.
  2. Verhit ondertussen de rest van de boter in een ruime koekenpan en bak hierin de Toscaanse carrés 8 min. Keer halverwege.
  3. Verdeel de risotto over 4 borden, rasp de kaas erover en serveer met de carrés.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 690 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 92 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.