To­sta­da peco­ri­no & cham­pig­nons

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans voorgerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Maak de champignons en de paddestoelen schoon met keukenpapier. Halveer de champignons en snijd de paddestoelen in stukken.
  2. Verhit de helft van de boter en de olie in een ruime koekenpan. Voeg de champignons en de paddestoelen toe en roerbak ca. 10 min. tot het vocht bijna is verdampt. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de rest van de boter en de olie, de sjalotten en de knoflook toe en bak 3 min. mee.
  3. Verhit een andere koekenpan en bak de wrapkwarten zonder boter of olie in ca. 3 min. krokant. Keer regelmatig. Verdeel ze over 4 borden. Schep het paddestoelenmengsel erop. Bestrooi met de peterselie en de kaas.

Tip:

De overige wraps kunt u goed verpakt in de vriezer bewaren. Ze zijn dan nog 1 maand houdbaar.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 320 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.