Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Kip ma­dras

(137)waardeer
Een lekker indiaas recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: gevogelte, kipkluifjes, boter, uien, rode paprika's, tomaten, milde currypasta, gele rijst en Griekse yoghurt Indiaas hoofdgerecht 4 personen 695 kcal
3 137

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

1. Bestrooi de kip met peper en zout. Verhit de boter in een hapjespan en bak de kip in 5 min. bruin. Voeg de ui toe en bak 5 min. mee. Voeg de paprika, tomaat, curry pasta en 150 ml water toe. Breng aan de kook en laat met de deksel op de pan op laag vuur 15 min. garen. 2. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. 3. Voeg de yoghurt toe aan de kip en warm 2 min. door. Verdeel met de rijst over 4 borden. Lekker met verse koriander en komkommersalade.

video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.

Tip

Met de rest van de currypasta kunt u onder andere zalmfilet bestrijken en bakken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 695 kcal
  • Eiwit 24 g
  • Vet 32 g
  • Koolhydraten 79 g
Tags