Rös­ti met ro­mi­ge var­kens­reep­jes

(94)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 94

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de rösties volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep ondertussen de komkommer om met 2 el olie en de helft van de peterselie. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de varkensreepjes in 3-4 min. bruin. Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee. Schenk de slagroom erbij.
  3. Roer de bloem met 2 el koud water glad. Voeg toe aan de varkensreepjes en verwarm 5 min. op laag vuur tot een gebonden saus. Breng op smaak met peper en zout en de rest van de peterselie.
  4. Verdeel de varkensreepjes over 4 borden en leg de rösties ernaast. Serveer met de komkommersalade.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 780 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 53 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.