In­ge­leg­de ci­troen met tijm

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
4 8

Ingrediënten

Keukenspullen
  • weckpot (inhoud 1 liter)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd 5 citroenen in de lengte in kwarten maar snijd ze niet helemaal door. Vul ze elk met 2 el zeezout. Doe ze om en om met takjes tijm in de weckpot voeg het citroensap toe. Schep er 3 el zeezout bij. Bewaar 1 maand in de koelkast. Verwijder het vruchtvlees en snijd de schil fijn. Lekker bij gegrilde kip of in salades.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 10 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 0 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.