Fon­due van ca­mem­bert

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 335 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
4 40

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakplaat

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder het papier van de camembert en stop de kaas weer in het doosje. Strooi de tijm en naar smaak peper over de kaas. Pak het doosje in aluminiumfolie. Snijd de pistolets open en snijd elke helft in 4 lange parten. Bestrijk ze dun met de olie.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C. Zet de camembert op de bakplaat in het midden van de oven en laat de kaas in 10 min. smelten. Leg na 3 min. de broodjes op de bakplaat en rooster ze de laatste 7 min. mee.
  3. Pak de camembert voorzichtig uit en zet hem op een schaal. Leg de broodjes eromheen. Doop de stukjes brood in de kaas.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 335 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: OvenOpen

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.