Har­ti­ge ba­na­nen­taar­tjes

  • hoofdgerecht
  • 24 stuks
  • 65 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(103)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 24 stuks
3 103

Ingrediënten

Keukenspullen
  • minimuffinvorm (24 holletjes), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de plakjes deeg elk in vieren. en bekleed elk holletje van de muffinplaat met een stukje deeg. Druk het deeg goed tegen de rand.
  2. Pel de bananen, snijd ze in kleine stukjes en meng ze met het limoensap.
  3. Roer in een kom de currypasta los met crème fraîche en klop de eieren en kaas erdoor. Voeg naar smaak zout en peper toe. Schep de stukjes banaan en de bosui erdoor.
  4. Schep het mengsel in de taartjes. Zet de muffinvorm op het rooster in het midden van de oven en bak ze in ca. 15 min. goudbruin en gaar. Serveer ze lauwwarm.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 65 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 3 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: OvenOpen

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.