Ge­roos­ter­de os­sen­haas met pad­de­stoe­len

  • hoofdgerecht
  • 6 personen
  • 0 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 6 personen
3 54

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Ossenhaas bestrijken met balsamicoazijn en 4 eetlepels olijfolie. Minstens een half uur laten liggen en op kamertemperatuur laten komen. Blaadjes tijm van takjes rissen. Paddestoelen schoonvegen en in vieren snijden. Spek in dunne reepjes snijden.
  2. Grillpan voorverwarmen tot gloeiend heet. Intussen in wok 2 eetlepels olijfolie verhitten. Spekreepjes zachtjes uitbakken. Paddestoelen toevoegen en op hoog vuur in ca. 5 minuten al omscheppend mooi bruin bakken, vocht laten verdampen. Tijm en zout en peper naar smaak erdoor scheppen. In grillpan ossenhaas in ca. 4-5 minuten bruin en van binnen rosé roosteren, halverwege keren. Zout en peper erboven malen. Ossenhaas op zes warme borden leggen en paddestoelen erop scheppen. Lekker met gebakken aardappeltjes en roergebakken boontjes met kerstomaat en rode ui.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 0 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 0 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.