Mi­ni­clubs met kip

(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 6 personen
3 37

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de plakjes coppa krokant. Schep ze op een stukje keukenpapier.
  2. Snijd de kipfilets elk in 3 stukken en bestrooi ze met hot currypoeder en zout. Rooster de stukjes kip in de koekenpan in ca. 3 min. gaar. Keer ze regelmatig.
  3. Bestrijk 6 sneetjes brood met mangochutney, leg er een blaadje sla en een stukje kip op. Bestrijk 6 sneetjes brood met mayonaise en leg ze op de kip. Leg daarop de plakjes coppa en de plakjes komkommer. Dek de stapeltjes af met de laatste sneetjes brood.
  4. Steek de cherrytomaatjes op de satéstokjes en steek in elk stapeltje een stokje.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 115 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: HipKip

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.