Ker­rie­kriel­tjes

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de krieltjes 5 min. in ruim water met wat zout. Giet af.
  2. Verhit de olie in een wok en bak de krieltjes en het kerriepoeder 6 min. Voeg de knoflook toe en bak nog 2 min. mee. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de bosui. Lekker met gevulde gehaktballen en sperziebonen met geitenkaas (recepten elders op ah.nl/recepten).
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 255 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.