In­di­a­se aard­ap­pel­tjes

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 375 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas bijgerecht 4 personen
3 35

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal ca. 20 x 30 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ongeschilde aardappelen in parten.
  2. Doe de parten in de ingevette ovenschaal en bestrooi met de kurkuma en het komijnzaad. Besprenkel met de olie en meng door elkaar. Voeg peper en zout naar smaak toe.
  3. Bak de aardappelparten in 30 min. in het midden van de oven gaar en goudbruin. Bestrooi met de koriander. Serveer met de zure room. Lekker met grof gesneden korianderblad.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 375 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.