Bo­nen­sa­la­de

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de bonen in ca. 8 min. beetgaar.
  2. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en fruit de sjalot 4 min. op laag vuur. Neem van het vuur en voeg de azijn, de mosterd en de honing toe. Breng op smaak met peper en zout. Meng de vinaigrette met de bonen en serveer de salade lauwwarm.
video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 185 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.