Ge­wok­te sper­zie­bo­nen met gem­ber

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
4 26

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Halveer de bonen en kook ze ca. 5 min. Snijd de rode peper in dunne reepjes.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de rode peper, de knoflook en de gember 1 min. Voeg de sperziebonen toe en roerbak nog 2 min. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met gehaktballen met kerrie & ui en Indiase aardappeltjes (recepten elders op ah.nl/recepten).

Tip:

Geraspte gember is ook lekker door appelmoes.

video

Ro­de pe­per schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 115 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.