Griek­se bo­nen

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
grieks bijgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de bonen in ca. 8 min. beetgaar. Giet af en laat iets afkoelen.
  2. Meng de sperziebonen met de olijven, de azijn en de olie. Verkruimel de kaas erover en breng op smaak met peper.

Tip:

Witte kaas is ook lekker in salades. De rest van de witte kaas kunt u ca. 1 week bewaren in de oorspronkelijke verpakking of in vershoudfolie in de koelkast.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 205 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.