Kom­kom­mer-munt­s­a­la­de

(66)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 2 personen
3 66

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Snijd de komkommer in blokjes van ca. 8 mm (brunoise). Snijd de munt fijn en meng met de komkommer. Voeg de olijven toe. Breng de salade op smaak met peper en zout.
  2. Klop een dressing van de olie, de azijn, de knoflook en de suiker. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over de salade.
video

Brunoi­se snij­den

Instructievideo - 00:38 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 300 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 33 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.