Ge­pof­te aard­ap­pel met kaas

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Keukenspullen
  • magnetronfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Prik met een vork rondom gaatjes in de aardappelen. Wikkel de aardappelen in de magnetronfolie en pof ze 10 min. op vol vermogen (700 watt) in de magnetron. Laat ze nog 5 min. in de magnetron liggen om na te garen.
  2. Verwijder de folie en snijd de hete aardappelen in de lengte doormidden. Verdeel meteen de kaas over de helften en laat de kaas smelten. Bestrooi met peper. Serveer direct. Lekker met fijngesneden bieslook.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 275 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.