Pad­de­stoe­len­bouil­lon met tor­tel­lo­ni

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Helft van paddestoelen fijnhakken, rest in mooie plakjes snijden. In pan olie verhitten en gehakte paddestoelen met knoflook en driekwart van kruiden op hoog vuur in 4 min. bruinbakken. Sherry, bouillontabletten en 8 dl water toevoegen. Aan de kook brengen en 10 min. zachtjes laten koken. Intussen tortelloni gaarkoken volgens aanwijzing op verpakking. Schone doek vochtig maken en in zeef leggen. Bouillon boven andere pan zeven. Plakjes paddestoel, rest van kruiden en citroenschil toevoegen en geheel nog 3 min. zachtjes laten koken. Tortelloni in diepe borden leggen en bouillon erover schenken. Lekker met vergeraspte grana padano en grissini (Italiaanse soepstengels).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 235 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 27 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Soepen en Sandwiches

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.