Tor­til­la­s­and­wich met kip en avo­ca­do

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
2 23

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ovengrill voorverwarmen. Tortilla's elk in vier punten snijden, bestrijken met olie en (eventueel in gedeelten) op bakplaat leggen. Onder hete grill schuiven en tortilla's in 3-4 min. knapperig bruin grillen, halverwege keren. Intussen avocado's schillen en in plakken snijden. Besprenkelen met limoensap. Op vier borden elk één tortillapunt leggen. Friséesla erover verdelen. Plakjes kipfilet losjes dubbelvouwen en erop leggen. Avocado, tomaat, zure room en cheddar erover verdelen. Andere tortillapunten erop leggen. Mexicaanse salsa ernaast scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 545 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Soepen en Sandwiches

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.