To­ma­ten­soep met gar­na­len en ge­roos­ter­de tros­to­maat­jes

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In (soep)pan tomatensoep zachtjes verwarmen. Schil van citroen raspen. In kom olie, knoflook, citroenrasp, zout en peper door elkaar roeren. Grillpan voorverwarmen. Tak met tomaatjes in trosjes van 3 tomaatjes knippen. Garnalen en tomaatjes bestrijken met oliemengsel en in hete grillpan in 3 min. mooi bruin roosteren. Tomatensoep in kommen scheppen en garnalen en trostomaatjes ernaast leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 220 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 20 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Soepen en Sandwiches

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.